Общи условия

Общи условия за използване на сайта http://permanentengrim.com

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ползване на електронен магазин за материали за козметици, микропигментисти, мигли косъм по косъм, микроблейдинг и перманентен грим, татуисти, фризьори, маникюристи и др.
Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта http://permanentengrim.com

Ако използвате уеб сайта http://permanentengrim.com се счита, че приемате тези условия и сте съгласни с тях.

В случай, че НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

В този документ са описани Общите условия, според които сайта http://permanentengrim.com предоставя услуги на потребителите си чрез онлайн магазина на адрес в интернет http://permanentengrim.com, наричан по-долу за краткост МАГАЗИН. Всеки, който зареди интернет адреса на магазина http://permanentengrim.com, ще наричаме за краткост по-долу ПОТРЕБИТЕЛ.

Потребителят се съгласява, напълно приема и поема ангажимента да спазва Общите условия, както са описани тук, като зарежда някоя страница от МАГАЗИНА http://permanentengrim.com, или като използва или заплаща продуктите, предлагани от него.

Обект на продажба

Обект на продажба в този уебсайт, са разнообразни видове стоки, които са описани и подредени в категории. Показаната цена на всяка стока е с включен 20% ДДС.

МАГАЗИНЪТ http://permanentengrim.com не носи отговорност за евентуални различия в цветовете на поръчаните стоки, дължащи се на различните модели компютърни дисплеи и техните индивидуални настройки. Уеб сайтът http://permanentengrim.com си запазва правото по всяко време да актуализира цените, наименованията и подробните описания на продуктите, без да е необходимо да уведомява предварително своите клиенти.

При закупена стока и променена цена в последствие, за клиента важи цената, отбелязана в неговата поръчка към момента на записване и получаване копие от поръчката по имейл (ако е отбелязана такава опция).

Правила за използване на сайта

Информацията на този сайт се предоставя от собственика му, единствено за лична употреба, т.е. с нетърговска цел. Потребителите трябва да зачитат всички авторски права. Не се разрешава материалите от сайта да се променят и да се разпространяват публично, или да се използват с търговска цел. Забранено е използването в други сайтове на публикуваните в МАГАЗИНА материали. Цените на предложените в магазина продукти са валидни само за територията на Република България.

Регистрация

Разглеждането на уебсайта http://permanentengrim.com е достъпно за всички посетители. Пазаруването, е възможно както от регистрирани потребители, така и без регистрация. За регистрацията в Електронния магазин ще трябва да посочите Вашето име, адрес, e-mail и телефон за връзка. (В раздел „Сигурност на данните” ще намерите повече информация за сигурността на Вашите лични данни, необходими при регистрацията). По всяко време може да прегледате и да променяте личната информация, с която сте се регистрирали.

Сигурност на данните

Никой не може да види или редактира личната Ви информация, без да знае потребителското ви име и парола. Препоръчително е да запомните паролата си и да не я записвате! Паролите на нашия сайт трябва да са най-малко от 6 символа! Системата не възприема интервали и специални символи.
Уебсайтът http://permanentengrim.com се задължава да защитава предоставената от вас информация. За регистрация в магазина са необходими Вашето име, адрес, e-mail и телефон за контакт. Уебсайтът http://permanentengrim.com не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни, които клиентът записва при регистрацията си, се считат за строго поверителни и няма да се предоставят на трети лица. Тази информация ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката ви.
Само при наличие на съответното съдебно разрешение, ако се изисква от закона, уебсайтът http://permanentengrim.com ще разкрие личната Ви информация, без уведомление.

Уважаеми клиенти, когато правите поръчка, вашият IP адрес се записва в системата. Разчитаме на коректността ви.

Права и отговорности на страните

Продуктите и услугите в МАГАЗИНА са ограничени само до посочените условия. Собственикът на http://permanentengrim.com не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите. http://permanentengrim.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

На този сайт е възможно да се публикува информация за продукти, които не са достъпни в момента. Те са в процес на разработка в лабораториите на нашите доставчици и предстои да бъдат пуснати на българския пазар в скоро време.

Ограничение на отговорността

МАГАЗИНЪТ, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на МАГАЗИНА. В случай, че в следствие на използването на МАГАЗИНА, или продукти от него от ваша страна, доведе до възникването на вреди, ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването им.

Изпратената от Вас информация НЯМА ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.
Връзките от МАГАЗИНА към други уеб сайтове, са само за удобство на клиентите ни. Ако използвате тези хипер-връзки, МАГАЗИНЪТ не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Потребителят прави това изцяло на своя отговорност.

Промяна на цени на стоки

МАГАЗИНЪТ има право да променя цените по всяко време, без да е необходимо предварително да уведомява клиентите си. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то МАГАЗИНЪТ има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

Промоциите на продуктите се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

МАГАЗИНЪТ може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят се ангажира да посещава страницата с публикуваните Общи условия, за да се информира навреме за евентуални промени.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП http://permanentengrim.com Ви предоставя следната информация:

1. Адресът на магазина е http://permanentengrim.com

2. Основните характеристики и активни съставки на продуктите са описани на страницата, където е представен съответния продукт.

3. Цената на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

4. В цената на стоките не е включена стойността за куриерската услуга за доставката. Тази стойност е описана отделно в поръчката и се добавя към цената на избрания продукт.

Отказ от поръчани продукти

Според условията по чл.55 (ал.1) от ЗЗП, Потребителят има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им в случай, че не е нарушена цялостта на опаковката им, ако не са използвани и са във вида, в който са получени. В този случай, транспортните разходи са за сметка на Потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно до МАГАЗИНА. Платената сума се възстановява на Потребителя според начина на плащането им, с изключение на транспортните разходи.

При установяване на дефектна стока до 24ч. от получаването й и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, МАГАЗИНЪТ се ангажира тя да бъде подменена с нова, или да възстанови заплатената от Потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Потребителя е декларирал правото си на рекламация.

След този срок, или при нарушаване на търговския вид, или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Потребителят заплаща транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта. Когато получите пратката, моля проверете съдържанието на пакета за съответствия на стоката с поръчката.

Ако се установи несъответствие на получените продукти със заявените, МАГАЗИНЪТ ще замени стоките за своя сметка. В този случай Потребителят не дължи никакви допълнителни такси.

Ако външния вид на стоката е увреден по причини на транспорта, моля да се обърнете към куриера, който ще издаде протокол за увредена пратка и възстановяване на сумата.