Условия на доставка

Условия на доставката

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с посочените от куриера Еконт Експрес Тарифи за доставка и настоящите Общи условия.

Минималната сума за изпращане по куриер е 15 лв.
За поръчки с вземане от място няма минимална сума, но трябва да са пуснати предварително, за да бъде обработена и готова поръчката за вземане от клиента.
За да направите поръчка, трябва да попълните необходимите данни на указаните места.

Доставката ще бъде извършена от куриер в офис на Еконт, посочен при подаване на поръчката. При всяка подадена поръчка, представител на сайта http://permanentengrim.com ще се свърже по телефона с клиента, за потвърждаване на поръчаните артикули и офиса на еконт, най-удобен за доставка.

При избран начин на  доставка „вземане от място“ , отново представител на онлайн магазина http://permanentengrim.com ще се свърже с клиента, за да уговорят удобен ден и час за получаване на поръчаните артикули.

Проблеми при доставка

При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.

Време на доставка

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 13.00 ч.
Доставката на вашите поръчки се изпълнява от 3 до 5 (три до пет) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 10 часа. Ако е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.
Възможно е стоката да не е на склад (особено в случаите на големи заявки към нашите доставчици в чужбина), тогава срокът за доставка може да се удължи. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките, срокът също може да бъде удължен.

Услугата „Доставка във фиксиран час“ се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера. Тази сума не е калкулирана в цената на доставката.

Когато плащането на поръчката е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/, за дата на заявката се счита деня на получаване на сумата по сметката на МАГАЗИНА.

В този случай служител на http://permanentengrim.com ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще получите Вашата поръчка.

Как се поръчва

Всички поръчки се приемат само по електронен път чрез системата на електронния магазин. По изключение някои поръчки могат да бъдат приети по телефона.

Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета. Още при завършването на Вашата поръчка, ще можете да видите всички продукти, които купувате, размера на сумата, която ще платите, начинът на плащане, адресът на доставка. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля обадете ни се веднага, за да реагираме своевременно.

Начини на плащане

Плащане в брой при доставка – наложен платеж.
Доставката е 1-5 работни дни, считано от датата на заявката. Ако поръчката е заявена след 14.00 ч, за дата на заявката се приема следващия работен ден.
При доставка на стоката, плащате дължимата сума на куриера. Всички разходи по доставката са отбелязани в товарителницата и не са отбелязани при сумата на поръчката.
Услугата „Доставка във фиксиран час“ се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера.
Тази сума не е калкулирана в цената на доставката.

Поръчката се плаща при доставка от куриер или при вземане на място в брой.