Posted on

Странични ефекти от перманентен грим

перманентен грим, дълбочина на полагане на пигмента, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, перманентен грим на устни блендинг, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни

Странични ефекти от перманентен грим на вежди или устни

При направа на перманентен грим им клиентки, които се оплакват от раздразнения, зачервявания и подутини веднага след процедурата по поставяне на перманентен грим. Възможни са подобни реакции в лека форма, но ако всичко е качествено направено, те трябва да изчезнат още на другия ден. При перманентни вежди, правени при нас, можете да се върнете на работа веднага след процедурата. Цвета не е силно натрапчив (като при плътни перманентни вежди) и изглежда доста по-естествено. В зависимост от избрания цвят, дори може да не си личи, че е имало манипулация.

устни, вежди, перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на вежди, блендинг устни, контур и сянкаЛекото зачервяване веднага след перманентен грим на вежди в редки случаи може да се задържи до 2-3 дни след процедурата, въпреки, че по-често мястото бързо се успокоява и след 30-40 мин нещата са ОК.

При перманентен грим на устни е малко по-специфично, тъй като много често излизат херпеси след микропигментирането – до 4-5 дни. Това е напълно естествена реакция на организма ви и не означава, че в студиото са ви заразили. Всеки човек е носител на човешки папилома вирус и при 90% от хората, направили си перманентен грим на устните се отключва и се появява херпес. Трябва да сте подготвени за този момент.
В студиото ще ви изпишат препарат за приемане – таблетки и крем, като за всеки човек схемата е индивидуална. Таблетките имат за цел да подтиснат вируса и херпеси изобщо да не ви излязат.
При направа на перманентни усти, 3 дни преди манипулацията се започва с таблетки, затова се свържете с нас по телефона, за да ви кажем какво и как да приемате.

СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ДАДЕНИТЕ ВИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА СЛЕД ПЕРМАНЕНТНИЯ ГРИМ!

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709