Posted on

Очаквани резултати от перманентен грим

перманентен грим, перманентен грим на устни блендинг, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни

Какво да очакваме след като си направим перманентен грим?

Процедурата трябва да бъде повторена поне два пъти, за да има ефект.

устни, вежди, перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на веждиНе се отчайвайте след първата процедура при перманентния грим, ако видите, че пигментацията на желаните места не се е променила. Цвета, който е постоянен се избистря 4 седмици след първоначалното поставяне на перманентен грим. Ако желаете корекции, най-рано след месец (4 седмици) може да се коригира цвета.

Формата и местата, които не са поели достатъчно добре пигмента, или са се излюшили заедно с нормалните корички след перманентен грим могат да бъдат коригирани след 3 седмици.

Направата на красив и дълготраен перманентен грим е процес, който изисква време и се налагат 2-3 повторения, за да е перфектен. Ако не сте готови да се подложите и да отделите толкова време, изобщо не започвайте!

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709