Posted on

Предимства и недостатъци на перманентния грим

перманентен грим, дълбочина на полагане на пигмента, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, перманентен грим на устни блендинг, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни

Предимства и недостатъци на перманентния грим

Предимства на перманентния грим
Всяка жена си мисли какво ли ще е ако не се налага да прекарва по няколко часа пред огледалото. Тук идва на помощ перманентния грим на веждите или перманентен грим на устните – за да ви улесни. Той е избавление за хора, които са алергични към обикновените гримове: спирала, очна линия, червило.

устни, вежди, перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на вежди

Недостатъци на перманентния грим
Хм, май единственият недостатък на перманентния грим е, че е перманентен. Ако решите, че това, което сте си направили на устните не ви харесва, няма как да го махнете. Затова преди манипулацията  помолете да ви покажат илюстративно, как точно ще изглежда контура на устните ви или веждите. При нас специално, на тази част се отделя 2/3 от времето за цялата процедура!

Най-добрите специалисти няма да започнат работа преди да се уверят, че формата е точно тази, която вие искате и която би ви отивала.

Възможни са корекции с плътността и формата, които се правят от най-опитите специалисти. Но корекция не означава премахване или коренно различна форма на перманентните ви вежди. Търсете специалист, който отделя поне 30 минути преди процедурата за разговор с вас и очертаване, снимане и оразмеряване на формата на перманентния грим. Това не е загуба на време, напротив.

За да не съжалявате и да бъдете доволни от новите си вежди, прочувайте предварително. При нас консултацията е безплатна, оразмеряването и предварителната форма може да се избере при отделно посещение, както може да видите и стотици наши РЕАЛНИ клиентки. Заповядайте на място, след предварително записан час на познатия ви телефон, за да се убедите колко естествено стоят 3д веждите по новия метод „косъм по косъм“.

3д вежди косъм по косъм, перманентен грим на вежди, перманентни вежди, 3D вежди, микроблейдинг, микропигментация, microblading
3д вежди косъм по косъм, перманентен грим на вежди – избор на форма, ПРЕДИ/СЛЕД. Микропигментист – Деси Цитмед

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709