Posted on

Перманентен грим – предимства

перманентен грим, дълбочина на полагане на пигмента, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, перманентен грим на устни блендинг, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни

Какви предимства ви носи перманентният грим?

перманентен грим вежди, перманентен грим устни, перманентен грим цени, софия перманентен грим
перманентен грим

– Пестите време за нанасяне на грим – особено сутрин. Изключително удобно за заети в професионален или личен план хора, които на всяка цена трябва да изглеждат безукорно. Микропигментацията (перманентен грим на устни или перманентен грим на вежди) позволява да се постигне впечатляващ вид само за 5 минути.
– Изглеждате добре по всяко време 24 часа в денонощието – не всеки умее да се гримира професионално. Освен това, когато зрението е отслабнало, запазването на отличен външен вид не е никакъв проблем.
– Дава ни увереност,чувство за сигурност и спокойствие – важно е да сме спокойни по време на мероприятия, срещи и почивка. Един добре направен перманентен грим ни дава три пъти повече увереност!
– Привлекателност – запазването на добре поддържан вид, дори в най-сублинните интимни моменти, е едно от най-ценните качества на тези процедури. Няма размазан молив и разтекло се червило, само вие и блясъкът ви в този момент.
– Поверителност – перманетният грим държи в тайна подобрения външен вид, без някой да знае как се постига.
– Подходящ при всякакви условия – може да се отпуснете на плажа, плувния басейн, сауната и да изглеждате перфектно с вашият перманентен грим на вежди или перманентен грим на устни.
– Подмладяване – чрез микропигментацията може да се постигне оптическо повдигане на клепачи и устни и да се възпроизведе така желаният „лифтинг “ ефект. А перманентният грим на веждите допълнително подчертава погледа и го прави по-младежки и изразителен.
– Гарантиран резултат – ще се убедите сами в ефекта
– Незабавни резултати (след напълно оздравяване на мястото след перманентния грим, разбира се)
– Пестите време и средства – резултатът трае няколко години без допълнителни разходи за поддържане.

 

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709