Posted on

Перманентен грим на устни

перманентен грим, дълбочина на полагане на пигмента, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, перманентен грим на устни блендинг, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни, перманетен грим софия цени

Перманентен грим на устни

Какво представлява перманентният грим на устни и кога устните имат нужда от перманентен грим?

перманентен грим на устни, перманентен грим цени, 3д устни, 3д вежди, вежди косъм по косъм, блендинг устни

С напредване на възрастта, устните започват да губят очертанията си и така наречената „арка на Купидон” изчезва. Забелязва се появата на вертикални бръчици, а силните очертания започват да избледняват и да се сливат с околната кожа. Ъгълчето на устните пада, а червеният цвят значително намалява с времето.

Чрез дермопигментацията (или т.нар. перманентен грим на устни) могат да се коригират тези недостатъци и да се придаде една младежка форма на устните повдигайки леко ъглите посредством новия контур и увеличавайки леко интензитета на червеното/виненото/розовото.

С постоянното очертание чрез перманентен грим на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило, което се губи между бръчиците и придава един безформен вид на устните и особено неприятното разтичане на червилото из фините бръчици. За целта се подбира цвят най-близък до естествения червен, според кожата и индивидуалните предпочитания на клиента. Обикновено той е с един тон по-силен, отколкото цвета на устните и винаги е близък до съвършената извивка на собствените устни. Нашите специалисти ще ви консултират дали избраният от вас цвят ще ви отива и съответно ще препоръчат цвят, който да стои хем естествено, хем да не си личи от километри, че сте си правили перманентен грим на устните.

перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на веждиТози метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях. Също при дерматологични обезцветявания, където устните са несъразмерно депигментирани, както и когато имате светла кожа на устните, но поради липса на оцветяване, устните изглеждат тънки или изобщо не се виждат без червило.

В козметичният ни център се използват само медицински пигменти, минерални и растителни микропигменти с пълна разградимост в рамките на 3 до 5 години.  След направената корекция чрез  перманентен грим, устните придобиват една по естествена форма и по поддържан вид. По този начин ние ще върнем вашата очарователна усмивка и ще придадем на вашите устни този изтънчен и сексапилен вид, който заслужавате. За вас остава само да се наслаждавате на живота и да се усмихвате!

Запазете си час за перманентен грим на устни в София на телефона 0877887709

 

перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на вежди

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709