Posted on

Вреден ли е методът микропигментиране (перманентен грим)?

перманентен грим, дълбочина на полагане на пигмента, 3д вежди косъм по косъм, 3D вежди, перманентен грим на устни блендинг, бои за перманентен грим, микро пигменти, натурални бои за перманентен грим, 3д устни, перманентни вежди, перманентен грим на устни, 3д вежди устни, перманентен грим контур на устни

Вреден ли е методът микропигментиране (перманентен грим)?

устни, вежди, перманентен грим на устни, 3д устни, перманентен грим цени, перманентерн грим софия, перманентен грим на вежди

Тъй като процедурата перманентен грим се извършва изцяло с продукти на натурална основа, няма никаква опасност за здравето ви. Естествено, важно е кой точно ще ви прави перманентен грим. Трябва да е квалифициран специалист в областта, за да сте сигурни, че всичко ще мине безпроблемно. Също така, не по-малко важно е да спазвате стриктно препоръките, които специалиста ще ви даде. Пазете мястото в първите дни и поставяйте само козметика за след перманентен грим, която са ви дали или препоръчали в студиото.

Изрично трябва да се спазват хигиенните условия преди и по време на процедурата, като се работи с игли за перманентен грим за еднократна употреба. Мястото преди поставянето на перманентен грим на вежди или перманентен грим на устни се дезинфекцира, както и при завършване на перманентния грим , след това се поставя специална козметика.

Имайки предвид, че перманентният грим се носи доста дълго време, моля ви, не рискувайте и не експериментирайте с по-ниска цена, защото става въпрос за Вашето лице. Това, което ви направят като перманентен грим ще остане с години!

Ние препоръчваме проверени специалисти за перманентен грим в София, където се работи изключително качествено, пигментите са европейски. В цената е включено не само повторение, а и козметика за след това. Не по-малко важно е също, че за перманентен грим цените не са от най-важните, гледайте винаги предишна работа и искайте консултация (по принцип е задължителна).

Перманентен грим на устни, перманентен грим на вежди, 3д вежди, вежди косъм по косъм София и Пловдив цени:

– перманентен грим устни София цени от 250 лв
– перманентен грим вежди София цени от 250 лв (стандартни, не вежди косъм по косъм)
– 3Д вежди „косъм по косъм“ перманентен грим София цени 300 – 390 лв

Записване за Десислава от ЦИТМЕД – 0877887709